SÆTMENU

AFTEN SÆTMENU

FORRET

Saltede kammusling
Kapers, frisk peberrod, estragon mayo, estragon støv og rødbede bånd.
Weingut Nik Weis, Urban Rieslilng, Mose

Smørstegt hornfisk
Med asparges toppe, saltet æggeblomme, blomkåls crudite og asparges skum .
Weingut Nik Weis, Urban Rieslilng, Mose

Tartar
Tatar af okseinderlår, stenbiderrogn avocadocreme, kartoffel chips og urter.
Maison Louis jadot Bourgogne 2018

HOVEDRET

Faseret unghanebryst
Med sprød kylling skind, sauteret spidskål og ærter med blanket sauce
Maison Louis jadot Bourgogne 2018

Sprængt spidsbryst
Croket med grisekæbe og urter, Pommes fondant, syltede stikkelsbær, braisser sauce.
Frontonio, Telescópico Tinto-Garnacha Valdejalón 2015

Dagens fisk
Sauce med brunt smør, soja og æbler, grønne asparges, hvide asparges, radise crudite.
Weingut Nik Weis, Urban Riesling, Mosel

DESSERT

Château de Fesles, Coteaux du Layon – Vieilles Vignes, Loire / Maison Louis jadot Bourgogne 2018

Citron Mazarin
Nødde mousse med marenges og citron sorbet.

Ostetallerken
Ask, gammel knas, roquefort, comté, morbier, solsikke knækbrød, æble/timian kompot

Friske jordbær
Sukker syltede friske grønne jordbær, hyldeblomst gele, mørdej, creme anglaise og huldeblomst sorbet.

2 RETTER 269.-

Tilkøb vinmenu kr. 149,-

3 RETTER 339.

Tilkøb vinmenu kr. 199,-

Gælder kun fredag og lørdag fra kl. 17:30!