SÆTMENU

AFTEN SÆTMENU

FORRET

Krebs
Glaskål, syltede agurk, dild mayo og dild olie
Menade verdejo, Rueda Spanien 2019

Røget andebryst
Syltede bøgehatte, svampemayo, tranebær broken gel,vagtelæg og urter
Menade verdejo, Rueda Spanien 2019

Svampe consommé
Stegt kammusling, syltede jordskokker og urter
Menade verdejo, Rueda Spanien 2019

HOVEDRET

Stegt perlehønebryst
Confitetert perlehønelår, marineret rosenkålblade, saltbagt selleri, lys sauce skilt med persille olie
Buccia Nera, Amadio, Toscana 2015

Kalveinderlår
Stegte bøgehatte, variation af beder, syltede tyttebær og tyttebær sauce
 Buccia Nera, Amadio, Toscana 2015

Dagens fisk
Bagt græskar, saltede græskarkerner, græskar pure, syltede tomat, græskar olie og muslinge sauce
Stone Barn, Chardonnay, Californien 2018

DESSERT

Honningkage
Sprød tuill med varme krydderier, honning mousse, chai te mousse, choko karamel musse,
cremed is med krokant
Château de Fesles, Coteaux du Layon – Vieilles Vignes, Loire

Æbler
Hvid chokolademousse, krystaliseret hvid chokolade og hindbær sorbet
Château de Fesles, Coteaux du Layon – Vieilles Vignes, Loire

Creme brulee
Passion sirup, lakrids is
Château de Fesles, Coteaux du Layon – Vieilles Vignes, Loire

2 RETTER 269.-

Tilkøb vinmenu kr. 149,-

3 RETTER 339.

Tilkøb vinmenu kr. 199,-

Gælder kun torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17:30!