SÆTMENU

AFTEN SÆTMENU

FORRET

Saltede kammusling
Kapers, frisk peberrod, estragon mayo, estragon støv og rødbede bånd.

Stenbiderrogn
Frisk asparges, asparges crudite, reje olie, ramsløg mayo, fjordrejer, sprød reje chip.

Tartar
Tatar af okseinderlår, stenbiderrogn avocadocreme, kartoffel chips og urter.

HOVEDRET

Stegt perlehønebryst
Confitetert perlehønelår, glaserede mini gulerødder,ærte franchise, lys sauce skilt med persille olie.

Hangersteak
Spæde grøntsager, gulerodspure med brunt smør og rødvinssauce.

Brosme
Sauce med brunt smør, soja og æbler, grønne asparges, hvide asparges, radise crudite.

DESSERT

Citron Mazarin
Nødde mousse med marenges og citroon sorbet.

Ostetallerken
Ask, gammel knas, roquefort, comté, morbier, solsikke knækbrød, æble/timian rabarber broken gel med

Rabarber
Rabarber broken gel med syltede rabarber, hvid chokolade mousse, choko karamel mousse, sorbet og sprøde tuill

2 RETTER 269.-

Tilkøb vinmenu kr. 149,-

3 RETTER 339.

Tilkøb vinmenu kr. 199,-

Gælder kun fredag og lørdag fra kl. 17:30!