SÆTMENU

AFTEN SÆTMENU

FORRET

Krebs
Glaskål, syltede agurk, dild mayo og dild olie.

Carpaccio
Estragon mayo, parmesan, syltede rødløg og urter.

Svampe consommé
Stegt kammusling, syltede jordskokker og urter.

HOVEDRET

Andebryst
Stegt grønkål, gulerodspure m. brunet smør, glaserede gulerødder og brøndkarse sauce.

Kalveinderlår
Stegte bøgehatte, variation af beder, syltede tyttebær og tyttebær sauce.

Dagens fisk
Bagt græskar, saltede græskarkerner, græskar pure, syltede tomat, græskar olie og muslinge sauce.

DESSERT

Tærte
Lemon curd, marengs og appelsin sorbet.

Æbler
Hvid chokolademousse, krystaliseret hvid chokolade og hindbær sorbet.

Creme brulee
Passion sirup, lakrids is.

2 RETTER 249.-

Tilkøb vinmenu kr. 149,-

3 RETTER 339.

Tilkøb vinmenu kr. 199,-

Gælder kun torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17:30!